【湯洛雯反應係…】內斂馬國明今罕有高調示愛 9字閃盲網民

歌手鄭伊健近日在紅館舉行演唱會,過去多場有不少圈中藝人捧場睇騷,包括馬國明和女友湯洛雯(靚湯)﹑吳若希(Jinny)和老公﹑林盛斌(Bob)﹑衛志豪等,他們在後台跟伊健集郵。

 

【食薯片驚現死老鼠 女事主嚇到爆 崩潰驚呼:以後都唔敢買】

 

 

 

Jinn在社交網貼出夫婦與鄭伊健的合照,發文寫道:「由2011年開始睇鄭伊健It’s beautiful day演唱會,到今年應該係我第四次睇!每次都好享受~然後、終於、到今日…影到我第一張正正經經嘅合照~~ 開心仔!」

 

【拍拖20天閃婚 汪小菲曾救回太太一命】大S生育多次闖鬼門關 第2胎險喪命入ICU 第3胎須終止懷孕

 

 

 

Bob亦曬出和鄭伊健的合照,並搞笑寫道:「講真,如果我有佢呢個髮型,我條演藝路就唔使咁難行啦!今晚直頭好似唱咗成晚卡拉OK咁,多謝你,好美好嘅回憶,伊健哥哥。」

 

 

【提及強制接種第四針提問】疫情升溫 港府稱1個原因會考慮收緊防疫措施

 

馬國明亦與女友靚湯拍拖睇騷,二人也跟伊健合照……

 

其後,一向個性內斂低調的馬國明於社交網發文兼上載兩張照片,第二張簡直閃盲網民,馬國明難得高調示愛,這種反差令好多人震驚,原來他可以這樣哄女方!

 

 

 

 

馬國明以鄭伊健歌曲冧女友:「准我一生也愛你一個。」這九個字甜到漏,不少網民都大嘆「閃盲了!」

不過準馬太靚湯今次沒有留言,但有給馬國明讚好。
(綜合報道)
SHARE